Kamena kuća na prodaju 200 m², središnja, zelena Istra

ID KodIS293
Lokacija:
Filipana, Marčana
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Kuća
Ukupan broj soba:
5
Ukupno katova:
3
Cijena:
155.000€
145.000€ (1.088.884 kn)
Površina:
200 m2
Površina okućnice:
6.895 m2
Vrlo zanimljiva kamena kuća na prodaju. Potrebna je adaptacija objekta s time da su dosad napravljeni slijedeći radovi: vanjska stolarija je izmijenjena, te su uređeni krovište i zidovi objekta. Objekt/kuća sastoji se od prizemlja, kata i potkrovlja. U dvorištu od cca 300 m² se nalazi cisterna – šterna za vodu i krušna peć (potrebna obnova iste). Debljina kamenih zidova je u rasponu od 60 do 80 cm. Objekt nije spojen na vodovodnu mrežu (postoji mogućnost izvedbe priključka sa susjednim objektom). Uz kuću prodaje se izdvojeno poljoprivredno zemljište površine 6895 m² (udaljeno oko 60-tak metara od kuće)

Stara kamena kuća na prodaju za obnovu smještena je u središnjoj Istri na oko 10 minuta vožnje od Barbana, Vodnjana, i Marčane. Vrlo dobra lokacija pogodna za obnovu objekta u vilu s bazenom za najam ali i zahvalna za obiteljsku kuću za one koji traže svoj kutak mira u zelenoj Istri. Kuća za pogledati.

Središnja Istra, poznata i kao zelena Istra. Mnoštvo malenih mjesta, naselja i i utvrda na brežuljcima, razgranata mreža cesta i puteva (pogodnih za bicikliste npr.), prekrasan krajolik kulturnih i prirodnih bogatstava.
Skoro svaki brežuljak Središnje Istre na svome vrhu krije utvrdu ili njezine ostatke, naselja su mirna, ugodna za život i okružena zelenim oazama u kojima se još uvijek osjeća dašak Mediterana kakav je nekad bio.

ID KOD AGENCIJE: IS293

Dogma Labin
Tel: 052/639-276
E-mail: info@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com


Komunalije
  • Struja
Dozvole
  • Vlasnički list
Vrt
  • Vrt
  • Površina vrta: 300 m2
  • Roštilj
Ostalo
  • Kuća za adaptaciju
  • Broj etaža: dvokatnica
  • Tip kuće: samostojeća
 
© 2017 NEKRETNINE-ISTRA.COM - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO