Rijetkost na tržištu!!! Zemljište s predivnim pogledom na more i Alpe

ID Kod7728
Lokacija:
Momjan, Buje
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
220.000€
180.000€ (1.362.831 kn)
Površina:
2.001 m2
U sjeverozapadnom dijelu Istre pored prekrasnog srednjovjekovnog gradića Momjana nalazi se građevinska parcela 2001 m2 (44,7 x 44,7 m) , okružena prekrasnom još uvijek netaknutom i slabo naseljenom prirodom te prostranim vinogradima poznatih istarskih vinara (Kozlović, Kabola, Prelac), kao i poznatom biciklističkom rutom (Parenzana).
U blizini parcele nalaze se povijesna mjesta Grožnjan, Motovun, Oprtalj, turistička središta Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Umag, te aerodromi: «Portorož» (Sečovlje, Slovenija), «Ronchi dei leghionari» (Trst, Italija) i Zračna luka Pula, te međunarodni aerodrom Marco Polo u Veneciji, Italija.
Parcela je u blagom padu, te se sa cijele parcele pruža predivan i očaravajući pogled na more, susjednu Sloveniju i Italiju, te Alpe, čiji se vrhunac ističe prilikom zalaska sunca koje ponire u „more“.
Građevinska parcela posjeduje (mogućnost uvida u dokumente) građevinsku dozvolu, koja je sa svojom prostranošću i konfiguracijom terena pogodna za izgradnju prostrane vile (obiteljska ili najam).
Na parceli se nalazi pripremljena infrastruktura za priključak električne struje, gradski vodovod i vod električne struje su uz samu parcelu, dok se parcela prostire cijelom svojom dužinom 44.7m uz cestu. Zemljište ispred parcele u smjeru pogleda prema moru je neurbanizirano i konfiguracijski ispod razine parcele , tako da u budućnosti nema opasnosti o zaklanjanju pogleda prema moru.


ID KOD AGENCIJE: 7728

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: lorena.kogej@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com


Komunalije
  • Voda
  • Struja
Dozvole
  • Vlasnički list
  • Lokacijska dozvola
Blizina sadržaja
  • Udaljenost od mora: 9000 m
Ostalo
  • Pogled na more
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
 
© 2017 NEKRETNINE-ISTRA.COM - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO