Prodaje se ekskluzivan kompleks hala i ureda u Lupoglavu

ID KodPP1317
Lokacija:
Lupoglav
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Poslovni prostor
Cijena:
na upit
Površina:
6.657 m2
Građevina skladišnji kompleks i upravna zgrada izgrađeni su na površini 6657 m². Za izgradnju nekretnine korišteni su vrhunski materijali, u odličnom je stanju, nalazi se odmah do glavne prometnice-istarskog ipsilona (koji će u skoro vrijeme dobiti još dvije trake), ima pristup šleperima, manipulativni prostor, itd. Prilika je za investitora koji se misli baviti nekom vrstom proizvodnje ili samo logistikom (skladištenjem) jer će dobiti gotov projekt sa svim dozvolama i spreman je za početak rada.

Nalazi se u izgrađenom području mješovite namjene. Sastoji se od dvije hale za skladištenje, upravne zgrade, kolnog ulaza, manipulativnih površina i parkirališta, zelene površine, ogradno potpornih zidova na zemljištu i septičke jame.


HALA 1
Građevina je samostojeće tlocrtne veličine 60,70 x 13,66 m, pruža se smjeru sjeveroistok – jugozapad. Izgrađena je od montažnih armirano-betonskih stupova, T-greda i međukatnih ploča na polovici dužine hale u površini 360 m². Konstrukcija hale izvedena je na način da su stupovi usađeni u monolitne temelje na razmaku 10 m. Ukupna površina hale iznosi 1080 m². Krovna konstrukcija izvedena je kao čelična rešetka na međusobnim razmacima od 5 metara i pokrovom od trapeznog pocinčanog obojenog lima. Visina sljemena krova od kote prizemlja iznosi 7 m i ista je na cijeloj dužini hale. Pročelja građevine izvedena su po sistemu prefabriciranih montažnih armirano-betonskih panela sa vanjskom površinom izvedenom na način pranog kulira dvobojno. Vrata i prozori su izvedeni od aluminijskih profila, okaljeni armiranim staklom. Pod prizemlja je zaribani beton, na katu je izveden pod izoflor S. Svjetla visina hale od kote poda do gornjeg ruba vijenca iznosi 5 m, a na katnom djelu u prizemlju iznosi 2,75 m. U prizemlju su izvedene prostorije ureda, garderobe i sanitarija za potrebe djelatnika. Hala 1 izgrađena je 1995. godine.

HALA 2
Građevina tlocrtne veličine 20 x 40 m, visine u sljemenu 10 m, odnosno svjetle visine više od 9 metara. Pruža se u smjeru sjeverozapad-jugoistok, tako da sa halom 1 sačinjava L tlocrtni oblik. Sa halom 1 vezana je sa vratima na istom zidu. Konstruktivno hala se sastoji od okvirnih čeličnih nosača, a krovni pokrov i obloge pročelja izvedeni su od sendvič panela sa termoizolacijskom ispunom obostrano obloženo sa limom debljine 1 mm. Dvostrešna krovna ploha izvedena je u nagibu od 7%. Hala ima dvojna ulazna vrata na sjeveroistočnom i jugozapadnom pročelju. Na jugozapadnom pročelju hale 2 izvedena je podzemna prostorija tlocrtne veličine 40 x 6 m, a namjena je za odlaganje otpada. Izveden je sa čeličnom kontrukcijom oslonjeno na konstrukciju hale i armirano-betonski ogradni zid. Krovni pokrov i obloge pročelja izvedeni su od sendvič panela sa termoizolacijskom ispunom obostrano obloženo sa limom debljine 1 mm. Pod hale je armirano-betonska ploča dilatirana s završnom obradom industrijski pod. Unutar hale nalazi se sanitarni čvor zidan, ožbukan i opločen keramičkim pločicama. Hala 2 izgrađena je 2002. godine.

UPRAVNA ZGRADA
Izvedena je uz sjevernozapadno pročelje hale 2 kao skeletna konstrukcija sa armirano-betonskim stupovima međusobno povezanih i ukrućenim s armirano-betonskim gredama i podvlakama. Stupovi su temeljeni na armirano-betonske temelje. Zgrada je katnosti P+K visine 7,6 m, a na najvišem djelu 10 m. U unutašnjosti zgrade svi pregradni zidovi izvedeni su od GKP GKBI gipskatonskih ploča sa metalnom podkonstrukcijom iz UV i CW metalnih profila, sa termo i zvučnom izolacijom mineralnom vunom. Prozori i vrata i ostale vanjske ostakljene površine izvedene su od aluminijskih profila i ostakljene sa termoizoliranim staklima. Krovište zgrade je višestrešno sa pokrovom od trapeznog lima. Na katu u jednom djelu (konferecijska soba) izvedena je šesterokutno piramidalna krovna kupola. Svi radovi još nisu završeni u unutrašnjosti te još traje uređenje unutrašnjosti s detaljima, te sami prilaz u zgradu izvana također je u procesu uređenja.

Sve nekretnine su priključene na infrastrukturnu vodovodnu mrežu, obskrbu električnom energijom te isporučitelja telekomunikacijskih usluga. Fekalne vode odvode se u septičku jamu.


CIJENA NA UPIT !!!

ID KOD AGENCIJE: PP1317

Andrea Kapetanović
Agent s licencom
Mob: 099/377-1099
Tel: +385 51 341 080
E-mail: andrea.kapetanovic@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com


Komunalije
 • Voda
 • Struja
 • Telefon
Dozvole
 • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi
 • Građevinska dozvola
 • Vlasnički list
 • Uporabna dozvola
 • Lokacijska dozvola
Tehnika
 • ADSL
 • Alarmni sustav
Vrt
 • Vrt
Blizina sadržaja
 • Trgovina
 • Javni prijevoz
 
© 2017 NEKRETNINE-ISTRA.COM - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO