Zemljište s projektom za stanciju s pogledom na more!

ID KodZEM7880
Lokacija:
Svetvinčenat
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
200.000€
180.000€ (1.352.152 kn)
Površina:
5.000 m2
Renesansni gradić Svetvinčenat, jedan je od istarskih dragulja sa bogatom turističkom ponudom te brojnim manifestacijama koje se odigravaju u izvanredno atraktivnim povijesnim prostorima ovog gradića. Savičentu krasi renesansni trg “Placa” sa kaštelom Morosini-Grimani, simbolom samog mjesta i jednim od najvažnijih utvrda mletačke vojske tog vremena u Istri. Važan dio kulturne baštine Svetvinčenta su očuvani te iznimno cijenjeni ostaci zidnih fresaka koje se nalaze u crkvici sv. Vincenta u blizini gradskog groblja te u crkvi sv. Katarine.

U zelenilu središnje Istre smješteno je zemljište na proplanku s kojeg se za lijepih dana vidi more. Teren je površine 5000 m², a u cijelosti je ograđen suhozidom.

Za njega je ishodovana građevinska dozvola za gradnju stancije ukupne bruto površine 700 m² i bazena površine 84 m². Prilaz je sa asfaltirane javne ceste.
Građevinska dozvola je pravomoćna, sa svim potrebnim suglasnostima, u potpunosti su plaćeni komunalni i vodni doprinosi i može se momentalno pristupiti gradnji.

Prekrasno okruženje, mir i privatnost koju nekretnina pruža, blizina svih sadržaja samo su neke od prednosti ovog prekrasnog zemljišta.

ID KOD AGENCIJE: ZEM7880

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: lorena.kogej@dogma-nekretnine.com
www.dogma-nekretnine.com


Komunalije
  • Voda
  • Struja
Blizina sadržaja
  • Park
  • Trgovina
  • Blizina mora
Ostalo
  • Tip zemljišta: građevinsko
  • Namjena: stambeno
 
© 2017 NEKRETNINE-ISTRA.COM - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO